Forside


 Nyttig informasjon


Kredittkort med rentefri betalingsutsettelse
Det er praktisk å ha et kredittkort når man for eksempel kommer over et godt tilbud du kan spare mye penger på, men ikke har penger tilgjengelig akkurat da. På den måten kan man spare mye penger ved å ha et kredittkort. Men det er også en annen stor fordel med kredittkort: rentefri betalingssutsettelse. Les mer »


Tips for å velge beste kredittkortet
Du kan tjene mye penger ved å velge rett kredittkort og å bruke det rett. Alle kredittkortene har forskjellige betingelser og endel kredittkort gir deg også ekstra fordeler. Les om hva du skal være på utkikk etter og velg det beste kredittkortet eller det billigste kredittkortet. Les mer »


Kredittkort i utlandet
Kredittkort er både smart og praktisk, dette gjelder særlig om man er på reise i utlandet. Kredittkort er svært praktisk til og med om man bare skal til Sverige eller Danmark. Et kredittkort gjør at man kan betale overalt i lokal valuta, være sikrere mot svindel og tyveri og i tillegg være forsikret for uforutsette hendelser. Les mer »


Bytte eller søke om kredittkort? Finn beste kredittkort enkelt


Fyll ut skjema under - Sammenlign tilbud fra flere før du bestemmer deg. Tjenesten er helt gratis og uforpliktende!

Om oss

Tjenesten Leads skal hjelpe deg som forbruker til å gjøre bedre og mer opplyste kjøp av varer og tjenester. Det er populært å sende et oppdrag ut på anbud.

Ved å benytte denne tjenesten, sikrer vi deg seriøse henvendelser på ditt prosjekt. De siste årene har Leads hjulpet tusenvis av personer med innhenting av pristilbud via web.

Leads har siden 2004 jobbet eksklusivt med webtjenester og flere av våre kunder er ledende aktører i sin bransje.

For mer informasjon om Leads AS, se www.leads.as


Om oss
© 2010-2017 Leads AS - epost: post@leads.as
Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet.
Andre bransjer/anbudssider:
Boliglån og huslån - -