Forside


 Nyttig informasjon


Kredittkort med rentefri betalingsutsettelse
Det er praktisk å ha et kredittkort når man for eksempel kommer over et godt tilbud du kan spare mye penger på, men ikke har penger tilgjengelig akkurat da. På den måten kan man spare mye penger ved å ha et kredittkort. Men det er også en annen stor fordel med kredittkort: rentefri betalingssutsettelse. Les mer »


Tips for å velge beste kredittkortet
Du kan tjene mye penger ved å velge rett kredittkort og å bruke det rett. Alle kredittkortene har forskjellige betingelser og endel kredittkort gir deg også ekstra fordeler. Les om hva du skal være på utkikk etter og velg det beste kredittkortet eller det billigste kredittkortet. Les mer »


Kredittkort i utlandet
Kredittkort er både smart og praktisk, dette gjelder særlig om man er på reise i utlandet. Kredittkort er svært praktisk til og med om man bare skal til Sverige eller Danmark. Et kredittkort gjør at man kan betale overalt i lokal valuta, være sikrere mot svindel og tyveri og i tillegg være forsikret for uforutsette hendelser. Les mer »


Bytte eller søke om kredittkort? Finn beste kredittkort enkelt


Fyll ut skjema under - Sammenlign tilbud fra flere før du bestemmer deg. Tjenesten er helt gratis og uforpliktende!

Kredittkort med rentefri betalingsutsettelse

Rentefrie kredittkort
Alle kredittkort har rentefrie dager som standard. Dette er en rentefri betalingsutsettelse på et vist antall dager. Dermed kan man bruke kredittkortet til å gi deg bedre råd til andre utgifter i mellomtiden. Dette kan være særlig praktisk om man skal gjøre et godt kjøp og forventer andre store utgifter senere man vil ha penger klar til å betale.

Husk at de rentefrie dagene som kredittkortselskapene annonserer kun gjelder hvis du betaler hele beløpet ved forfall. Hvis ikke alt er tilbakebetalt før perioden vil rentene løpe på det resterende beløpet fra tidspunktet på kjøpet. Så om du for eksempel betaler 10.000 for en vare og kun betaler 1.000 kr før de rentefrie dagene har gått ut, vil du belastes med renter fra første dag på det utestående beløpet, nemlig 9.000. Mange kredittkortbrukere tror at de rentefrie dagene får en uansett, og at det er etter denne perioden går ut at rentene begynner å gå. Det stemmer altså ikke, det er kun hvis beløpet blir gjort opp før fristen man har rentefrie dager på hele beløpet.

Betalingsfire måneder
Flere kredittkort gir deg også muligheten til betalingsfrie måneder, det vil si at man kan velge å la være å betale på kredittkortet en eller flere ganger i løået av et år. Men husk at om man gjør det så forlenges nedbetalingstiden tilsvarende og at det kan være kostnader ved å bruke de betalingsfrie månedene.

Sjekk eventuelt med ditt kredittkortselskap om hvilke betingelser som gjelder ved betalingsfrie måneder for ditt kredittkort.


Om oss
© 2010-2017 Leads AS - epost: post@leads.as
Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet.
Andre bransjer/anbudssider:
Boliglån og huslån - -