Forside


 Nyttig informasjon


Kredittkort med rentefri betalingsutsettelse
Det er praktisk å ha et kredittkort når man for eksempel kommer over et godt tilbud du kan spare mye penger på, men ikke har penger tilgjengelig akkurat da. På den måten kan man spare mye penger ved å ha et kredittkort. Men det er også en annen stor fordel med kredittkort: rentefri betalingssutsettelse. Les mer »


Tips for å velge beste kredittkortet
Du kan tjene mye penger ved å velge rett kredittkort og å bruke det rett. Alle kredittkortene har forskjellige betingelser og endel kredittkort gir deg også ekstra fordeler. Les om hva du skal være på utkikk etter og velg det beste kredittkortet eller det billigste kredittkortet. Les mer »


Kredittkort i utlandet
Kredittkort er både smart og praktisk, dette gjelder særlig om man er på reise i utlandet. Kredittkort er svært praktisk til og med om man bare skal til Sverige eller Danmark. Et kredittkort gjør at man kan betale overalt i lokal valuta, være sikrere mot svindel og tyveri og i tillegg være forsikret for uforutsette hendelser. Les mer »


Bytte eller søke om kredittkort? Finn beste kredittkort enkelt


Fyll ut skjema under - Sammenlign tilbud fra flere før du bestemmer deg. Tjenesten er helt gratis og uforpliktende!

Tips for å velge beste kredittkortet

Kredittkort renter
Rentene på kredittkort variere veldig mellom de forskjellige kredittkortselskapene. De fleste kredittkortene har rentefri betalingsutsettelse, men har vanlig finansieringsrente når du som kredttkortbruker bruker kredittkortet utvover den gratis finansieringen kredittkortet gir deg.

Sjekk og sammenlig de forskjellige kredittkortene hvem som har mest gratis betalingsutsettelse eller mest rentefrie dager. Å finne ut hvilket kredittkort som gir deg mest gratis finansiering og lavest rente kan være svært lønnsomt. Vanligvis ligger renten på mellom 15% til 25% på bruk av kredittkortet utenom de rentefrie periodene. Vanlige termingebyrer skal være medregnet i effektiv rente, men enkelte kredittkort har gebyrer for utsdedelse av kredittkortet eller etablering av rentefrie dager eller gratis kreditt.

Kredittkort gebyrer
Kredittkortselskapene har stort sett valdig lave gebyrer, både når det gjelder termingebyrer og andre gebyrer. Det er bare ved mislighold at gebyrene kan bli på flere hundre kroner, så vær oppmerksom på at du bruker kredittkortet ditt riktig, da kan du spare mange penger.

Det er også forskjeller mellom kredittkortselskapene i størrelsen på gebyrene på kredittkort, så sammenlign også kredittkortgebyrer før du velger et kredittkort.

Kredittkort betingelser
Man må søke om å få kredittkort, vær oppmekrsom på at ikke alle som søker om kredittkort får kredittkort av kredittkortselskapene. Man må f.eks. være over 18 år, ha inntekt eller formue og være bosatt i Norge. Om man ikke får kredittkort hos ett kredittkortselskap, betyr ikke det at du ikke får kredittkort av npoen banker, sparebanker eller kredittkortselskap.

Kredittkort fordeler
Det har etterhvert blitt stor konkurranse mellom banker og kredittkortselskap om å tilby kunder kredittkort. Derfor kan du regne med at et kredittkort også gir deg ekstra fordeler utover gunstig rente, rentefrie dager og gratis finansiering. Kredittkort kan i tilleg gi deg som kredittkortbruker cashback, rabatter, billig bensin og gratis forsikring.

De aller fleste burde ha et kredittkort med lav effektiv rente og et stort antall rentefrie dager. Kort med bonus som cashback, rabatter er svært gunstige for de aller fleste, man kan for eksempel få opp mot 4% cashback på noen av kortene. Kredittkort med rabatt på drivstoff kan være kjempegunstige, disse kredittkortene kalles gjerne bensinkort, men kan også bruke andre plasser.

Dermed kan det lønne seg mye å innhente tilbud fra flere kredittkortselskap før du velger et kredittkort eller velger å bytte til et annet kredittkort.


Om oss
© 2010-2017 Leads AS - epost: post@leads.as
Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet.
Andre bransjer/anbudssider:
Boliglån og huslån - -