Forside


 Nyttig informasjon


Kredittkort med rentefri betalingsutsettelse
Det er praktisk å ha et kredittkort når man for eksempel kommer over et godt tilbud du kan spare mye penger på, men ikke har penger tilgjengelig akkurat da. På den måten kan man spare mye penger ved å ha et kredittkort. Men det er også en annen stor fordel med kredittkort: rentefri betalingssutsettelse. Les mer »


Tips for å velge beste kredittkortet
Du kan tjene mye penger ved å velge rett kredittkort og å bruke det rett. Alle kredittkortene har forskjellige betingelser og endel kredittkort gir deg også ekstra fordeler. Les om hva du skal være på utkikk etter og velg det beste kredittkortet eller det billigste kredittkortet. Les mer »


Kredittkort i utlandet
Kredittkort er både smart og praktisk, dette gjelder særlig om man er på reise i utlandet. Kredittkort er svært praktisk til og med om man bare skal til Sverige eller Danmark. Et kredittkort gjør at man kan betale overalt i lokal valuta, være sikrere mot svindel og tyveri og i tillegg være forsikret for uforutsette hendelser. Les mer »


Bytte eller søke om kredittkort? Finn beste kredittkort enkelt


Fyll ut skjema under - Sammenlign tilbud fra flere før du bestemmer deg. Tjenesten er helt gratis og uforpliktende!

Kredittkort i utlandet

Bruk lokal valuta i utlandet
Du bør alltid bruke lokal valuta i utlandet, på den måten unngår du å bli lurt når man veksler. Det er alltid mest lønnsomt å bruke lokal valuta når du bruker kredittkort i utlandet. Mange butikker i utlandet spør om du vil betale i norske kroner. Det bør du ikke gjøre, det taper du mest sannsynlig penger på. Man får som regel en vekslingskurs som er dårligere enn den banker og kredittkortselskapene bruker.

Men kan også veksle norske kroner til lokal valuta på lokale forex-kiosker. Også på disse stedene taper du penger i forhold til kredittkort. Kredittkortselskap og banker har som regal alltid bedre vekslingskurs og du får mer igjen for pengene ved å bruke kredittkortet ditt når du betaler eller skal ta ut penger i minibanker i utlandet.

Derfor skal du velge lokal valuta
Grunnen til at en skal velge lokal valuta er at vekslingskursen settes av Mastercard eller Visa og er dermed tilnærmet korrekt. Betaler en i norske kroner, settes kursen av butikken der du handler. Som regel blir det da lagt inn en dårligere kurs, slik at butikken tjener litt ekstra. I tillegg settes kursen sjeldnere (opptil en gang om dagen) - og ikke kontinuerlig slik Visa og Mastercard gjør.

I de fleste tilfeller vil en tape på å ikke bruke lokal valuta. Ikke glem at en også må betale et kurspåslag ved kjøp i utlandet, på de fleste kredittkort ligger kurspåslaget på mellom 1% - 2%.

Sikrere med kredittkort
Hva skjer om pengene blir mistet eller stjålet? Da er de borte. Men om man mister kredittkortet kan man kontakte kredittkortselskapet som kan være behjelpelig. Dette er særlig praktisk både ved jobbreiser og feriereiser.

Enkelte kredittkort gir deg også ekstra forsikring i forbindelse med reiser, sjekk vilkårene hos de enkelte kredittkortselskapene for mer informasjon om dette.


Om oss
© 2010-2017 Leads AS - epost: post@leads.as
Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet.
Andre bransjer/anbudssider:
Boliglån og huslån - -